08-04-14

WORTELTAART

WORTELTAART

Ingrediënten:  4 eieren, 125g suiker, zout, 1 appelsien, 40gr amandelen + 20gr hazelnoten, 100g wortel, 120g bloem, IJS

 

Verwarm de oven voor op 190°C

Klop de eiwitten op tot sneeuw (met wat zout)

Maal de hazelnoten fijn

“Rasp” de sinaasappelschil

Maak de wortelen proper

Rasp de wortelen

Meng de geraspte sinaasappelschil, hazelnotenpoeder + amandelenpoeder, bloem en wortelen

Meng de eierdooiers met de suiker en doe er het mengsel bij

Voeg tot slot de opgeklopte eiwitten een beetje per keer toe en meng voorzichtig

Gebruik een taartvorm van 20 cm, beboter en bestrooi met bloem de bodem

Plaats 30à35 minuten in de oven

Laat afkoelen

 

Dien op met een schijfje sinaasappel en wat ijs

WWW.WIJNUITITALIE.BE

14:06 Gepost door wijnuititaliebe | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.